Kauneus

10 parasta hiustenleikkausta ohuille hiuksille

Posted by admin

Tämä skenaario saattaa kuulostaa tutulta: tuot upean julkkiskuvan kampaajalle … vain mennäksesi kotiin etsimättä mitään hänen kaltaistaan! Ja syy siihen on yksinkertainen: täydellinen hiustenleikkaus ei välttämättä ole täydellinen hiustenleikkaus sinulle! Puhumattakaan siitä, että julkkikset saavat paljon apua stylisteilta, tuotteilta ja laajennuksilta.

Jos sinulla on ohuet hiukset kuten minä, se saattaa tuntua (maailma loppuu ja) mahdollisuutesi ovat rajalliset. Okei, ehkä et rokkaa vyötärön pituisia lukkoja tässä elämässä, mutta se ei tarkoita, ettet voi sekoittaa sitä silloin tällöin! Selaa alaspäin ohuille hiuksille parhaista aliarvostuksista, kuten Instagramin todelliset, tavalliset ihmiset näkevät:

10 parasta hiustenleikkausta ohuille hiuksille

Parhaat hiustenleikkaukset ohuille hiuksille
Pixie-leikkaus on sinun BFF, jos sinulla on ohuet hiukset! Tämä tyyli on erittäin mairitteleva, se korostaa ominaisuuksiasi ja pyrkii tekemään sinusta nuoremman


Parhaat hiustenleikkaukset ohuille
hiuksille
Pixie-leikkaus on sinun BFF, jos sinulla on ohuet hiukset! Tämä tyyli on erittäin mairitteleva, se korostaa ominaisuuksiasi ja pyrkii tekemään sinusta nuoremman. Lisää äänenvoimakkuutta valitsemalla hämärä pixie ja nauti koko ansaitsemastasi ajasta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia hiusten muotoilusta.
Jos haluat lisätä tiheyttä eteen, sinun pitäisi valita otsatukka! Paksumpi ja tylsempi, sitä parempi. Tämä kampaus kuoppaa ohuemmat hiukset, jolloin ne näyttävät suurilta.
Otsatukka näyttää paremmalta lyhyemmillä hiuksilla, ja ohut hiukset on yleensä hyvä pitää lyhyemmillä, joten tämän tyyppinen leuan pituus on ihanteellinen.
Jos on olemassa yksi tyyli ohut tukka naisten pitäisi pysyä poissa, se on keskimmäinen ero. Se saa hiukset näyttämään tasaisilta ja elottomilta.

Vastakkaisessa päässä on syvä sivuosa, täydellinen valinta, kun haluat hiustesi näyttävän suuremmalta. Salaisuus on, että suurin osa hiuksista pyyhkäistään toiselle puolelle, luoden illuusion niin paljon enemmän hiuksista.
Tämä aaltoileva bob näyttää erittäin söpöltä sivujen kanssa! Tyyli on tarpeeksi lyhyt, jotta se ei koskaan putoa tasaiseksi, ja aallot tekevät hiuksistasi paksummat kuin se todellisuudessa on. Win-win!
Älä pelkää kokeilla hiustenpidennyksiä! Oikein käytettynä ne voivat näyttää hyvin luonnollisilta ja parantaa luonnollista kauneuttaasi. Ja rehellisesti, se ei tunne huijaamista.
Valitettavasti pitkät punokset takana tai hartioilla eivät vain ole kortissa niille, joilla on ohuet hiukset. Heillä on taipumus tehdä hiuksista vielä ohuempia. Siksi punottu kruunu on täydellinen ratkaisu, joko takana kuten yllä olevassa kuvassa tai pään päällä (maitotyyli). Tämä luo illuusion useammasta hiuksesta ja kiinnittää huomiota alueilta, joilla sitä on vähemmän.
Paras väri ohuille hiuksille? Vaalea! Ohenevat hiukset näyttävät vähemmän ilmeisiltä, ​​kun väri on vaaleampi. Blonde on myös satunnaisesti valinta ykköseksi, kun haluat näyttää nuoremmalta, joten voit voittaa useammalla kuin yhdellä tasolla! Muista kuitenkin, että jos olet luonnostaan ​​tumma tukkainen, valkaisu saattaa aiheuttaa sinulle enemmän haittaa kuin hyötyä, mikä johtaa vielä ohuempiin hiuksiin.
Olkapään pituus on pisin ohuet hiukset tulisi leikata. Jotta se näyttäisi paksummalta, valitse tylsä ​​leikkaus, jota voidaan helposti käyttää aaltoilevana tai luonnollisena. Epätasainen, epäsäännöllinen otsatukka lisää myös ulkonäköä, mikä antaa ranskalaisille naisille aina.
Kulmikas bob tai lob on klassikko, ja se johtuu todennäköisesti siitä, että se on yleisesti mairitteleva. Kun hiukset ovat pidemmät edessä, kaikki painot kerääntyvät yhteen paikkaan, jolloin hiuksesi näyttävät täyteläisemmiltä. Pituus soveltuu myös pitämään hiuksesi niin luonnollisesti tilavina kuin ne voivat saada.
Pitkä bob (lob) on aina hyvä idea, mutta vielä enemmän, kun sinulla on ohuet hiukset. Kevyet kerrokset auttavat lisäämään kasvoille mukavaa liikettä ja kehystä ilman, että painat sinua. Pääjen tulisi olla tylsiä eikä höyheniä, jotta saadaan illuusio täydellisemmistä hiuksista.

Related Post

Leave A Comment