Kauneus

11 punottuja poninhäntäoppaita, jotka sopivat täydellisesti syksyyn

Posted by admin

Tänä syksynä saat molempien maailmojen parhaat puolet uusimmalla hiustrendillä: punottu poninhäntä. Se on eräänlainen kuin tavallinen poninhäntä, mutta se on ristissä punosten kanssa viileämmän ilmeen saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että se on silti helppo tehdä joka aamu, mutta se näyttää hieman erilaiselta kuin mitä kaikki käyttävät.

On paljon mahdollisuuksia tehdä se takaisin kouluun, ja tarvitset vain pitkät hiukset ja hiussolmion. Oletko valmis aloittamaan? Tässä on 11 punottuja poninhäntäoppaita, joista valita:

11 punottuja poninhäntäoppaita, jotka sopivat täydellisesti syksyyn

11 punottu poninhäntäoppaat
1


11 punottu poninhäntäoppaat
1
. Hollantilainen poninhäntä The Barefoot Blonde
Tämä Barefoot Blonden rento, boheemi muotoilu on sekoitus hollantilaista punosta ja poninhäntä, täydellinen päivittäiseen käyttöön, mutta myös riittävän hienostunut boho-morsiamelle.
2. Punottu kalahäntä Arans Sweaters Directiltä
Olet todennäköisesti jo tuntenut kalanhännän, mutta tämä Aran Sweaters Directin opetusohjelma tekee siitä tavallista paksuisemman ja kookkaamman. Tulos: kaunis kerroksellinen kampaus, joka on niin hyvä syksylle.
3. Topsytail Pony -päivitys Hello Glow -sovelluksesta
Vaikka et teknisesti punosta, voit silti saada sen himoitun ilmeen tällä topsytail-temppulla. Ponytail näyttää täynnä ja upea, täydellinen enemmän kuin vain joogatunteja.
4. Kuvioitu, punoton punos kauniista sotkusta
Jos kamppailet yleensä omien hiusten punomisesta – olkaamme todellisia, takaosaan pääseminen voi olla vaikeaa! – tämä tyyli on sinulle. Tarvitset vain kourallisen hiuselastia, paitsi omat kaksi kättäsi.
5. Fishtail Braid Ponytail valmistajalta Hot Beauty Health
Tämän Hot Beauty Healthin päivitetyn poninhänen sanotaan wow Coachellan, mutta mielestämme voit ottaa sen rennosti esiin jokapäiväisessä rutiinissasi tänä syksynä. Punottu aina hiusten kärkeen asti, se johtaa vähemmän staattiseen ja vähemmän stressiin.
6. Inside-Out punottu poninhäntä Lululta
Jotta tämä kaunis kampaus tapahtuisi, aloita sivupunoksella ja jatka alemmalla ponilla, kuten Lulun opetusohjelmassa on esitetty. Välitön boheemi tyyli!
7. Ketay Braid Tutorial Kokaylta
Parasta tästä punoksesta (paitsi kuinka hämmästyttävä se näyttää) on, että voit kiertää sen useita kertoja tai vain tehdä ketju kahdesti ja jättää lisää hiuksia alareunaan. Se tarkoittaa, että se on myös mukautettavissa erilaisille hiusten pituuksille!
8. Kassinkan punottu poninhäntä
Tämä irrotettava sivupunos näyttää suurelta ja tyylikkäältä. Et halua missata Kassinka-blogin opetusohjelmaa.9. Center Braid Pony, koska olen riippuvainen
Hanki tämä tyylikäs ulkoasu seuraamalla opastusta, koska olen riippuvainen. Muotiviikon innoittamana siinä on epätavallinen mutta tyylikäs valinta kahdesta osasta ja rotkon keskipunos.
10. Punottu poni 5 minuutissa Brit + Co: lta
Me kaikki rakastamme nopeaa hiustenopetusohjelmaa, ja tämä Brit + Co: lta tehdään 5 minuutissa! Ja et rehellisesti voi sanoa sen ulkoasusta.
11. Hollantilainen Mohawk Ponytail Missy Suelta
Onko se poninhäntä? Onko se mohawk? Onko se hollantilainen punos? Tämä vauva on kaikki nämä asiat, ja voit saada opetusohjelman Missy Sue.

Related Post

Leave A Comment