Kauneus

Kasvua stimuloiva päänahan öljy + Kuinka antaa itsellesi päänahan hieronta

Posted by admin

Tämä terve päänahan öljy on täynnä eteerisiä öljyjä ja yrttiuutteita, jotka lisäävät kosteutta ja saavat lukot takaisin raiteilleen. Yhdistä se rauhoittavaan päänahan hierontaan, niin sinulla on loistavan pehmeät säikeet ja hiutaleeton päänahka hetkessä.

Sää täällä Virginiassa on ollut niin hieno. Eräänä päivänä se on lämmin, seuraavana jäätyy, ja koska melkein kevät on, en aio ennakoida tämän suuntauksen antautuvan pian. Normaalisti en ajattele säätä kahdesti, mutta nämä jatkuvan lämpötilan vaihtelut ovat tuhoamassa hiuksiani. Olen nähnyt tonnia hiutaleita ja enemmän irtoamista kuin tavallista (jokaisen naisen unelma), mikä tarkoittaa, että on korkea aika tehdä kotitekoista päänahan öljyä.
Terveet hiukset + päänahan öljy resepti
Kylmä, kuiva ilma yhdistettynä ankariin hiustuotteisiin on resepti päänahan ongelmiin. Hiutaleiden torjumiseksi ja hiusten palauttamiseksi normaaliksi sinun on aloitettava hyvästä päänahan öljystä.
Jotkut yrtit ja eteeriset öljyt sisältävät yhdisteitä, joiden tiedetään ravitsevan ihoa ja parantavan hiusten terveyttä alkaen juuresta. Vaikka valittavana on paljon erilaisia ​​kasvitieteellisiä tuotteita, olen tällä hetkellä koukussa näihin hoitoon, rauhoittavaan ärsytykseen, kosteuden lisäämiseen (buh-bye-hiutaleet) ja pullistuviin säikeisiin.
Oliiviöljy
Tämä yleisesti käytetty ruokaöljy on täynnä terveellisiä rasvoja ja anti-inflammatorisia yhdisteitä. Monien tunnettujen terveellisten ainesosien lisäksi sillä on voimakkaita antioksidantteja, polyfenoleja ja oleuropeiinia, jotka auttavat parantamaan vaurioita ja suojaamaan soluja [lähde]. Kun sitä käytetään hiuksissa, oliiviöljy auttaa kosteuttamaan ja vähentämään päänahan ärsytystä [lähde].

Kasvua stimuloiva päänahan öljy + Kuinka antaa itsellesi päänahan hieronta

Jojobaöljy
Jojobaöljyä on pitkään käytetty luonnollisena kosteusvoiteena, koska se on kevyt, hajuton ja uskomattoman rauhoittava


Jojobaöljy
Jojobaöljyä on pitkään
käytetty luonnollisena kosteusvoiteena, koska se on kevyt, hajuton ja uskomattoman rauhoittava. Sillä on niin monia tunnettuja hyödyllisiä ominaisuuksia, kaikkea bakteerien torjunnasta tulehduksen rauhoittamiseen, sen käyttöön biolubrikanttina [lähde]. Kun on kyse hiuksista, jojobaöljy sisältää runsaasti ravinteita, joiden sanotaan auttavan tunkeutumaan hiusnahkaan ja ravitsemaan hiuksia ulkopuolelta.
Korte-ote
Korte-ote on kaukana hiusöljyjen tähdestä. Se sisältää runsaasti mineraalipiidioksidia [lähde], joka vahvistaa luita, ihoa ja hiuksia. Ja se sisältää seleeniä, joka on välttämätöntä hiusten kasvulle. Muutama tippa korteuutetta sekoitettuna eteerisiin öljyihin voi tehdä ihmeitä päänahalle.

Nokkonen
Nokkoset ovat itse asiassa rikkaruohoja, jotka usein poimitaan ja valmistetaan teeksi keinona hyödyntää niiden korkeaa kalium-, magnesium- ja klorofylliä. Ne ovat myös hämmästyttävä rasvahappojen, proteiinien ja vitamiinien lähde, JA ne estävät bakteerien kasvua [lähde]. Vaikka saatat juoda nokkonen, voit myös saada monia samoja etuja levittämällä sitä suoraan päänahkaan.

Sitruunaruoho
Voimakas antibakteerinen ja antimikrobinen sitruunaruohon eteerinen öljy luo ympäristön, joka edistää hiusten kasvua


Sitruunaruoho
Voimakas antibakteerinen ja
antimikrobinen sitruunaruohon eteerinen öljy luo ympäristön, joka edistää hiusten kasvua. Eräässä tutkimuksessa, jossa päänahassa käytettiin sitruunaruohoöljy tonicia, sen osoitettiin olevan tehokas vähentämään hilseen [lähde].

Rosmariini
Vuoden 2015 tutkimuksen mukaan rosmariiniöljyn osoitettiin olevan yhtä tehokas kuin minoksidiili hoidettaessa hiustenlähtöä ja rauhoittamalla päänahan kutinaa ja ärsytystä, kun sitä käytettiin kuuden kuukauden ajan [lähde].

Clary Sage
Clary-salviaa käytetään usein öljyntuotannon vähentämiseen samalla kun hoidetaan myös päänahan vaivoja, kuten hilse ja psoriaasi


Clary Sage
Clary-salviaa käytetään
usein öljyntuotannon vähentämiseen samalla kun hoidetaan myös päänahan vaivoja, kuten hilse ja psoriaasi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään nuo ärsyttävät bakteerit aiheuttamasta tai vaikuttamasta päänahan ongelmiin [lähde], ja se voi myös toimia rauhoittamaan päänahan tulehduksia ja turvotuksia [lähde].
Voit käyttää tätä seosta (resepti alla) 15 minuutin hiushoitona ennen pesua, yön yli naamiona tai osana päänahan hierontaistuntoa, jos sinulla on aikaa. Henkilökohtaisesti haluan käyttää sitä yhdessä päänahan hieronnan kanssa. Se on erittäin rentouttava, varma, mutta koska hieronta parantaa verenkiertoa ja kannustaa öljyjä todella uppoamaan ihoon, huomaan myös, että se auttaa hiukseni kasvamaan nopeammin ja näyttämään terveellisemmältä yleensä.

Kuinka tehdä päänahan hieronta
Kasvun kannustamisen lisäksi säännöllisen päänahkahieronnan on osoitettu:

Hoito päänahkaa pitämällä kutina ja hiutaleet loitolla
Rentoudu pään ja kaulan alueella
Paranna mielialaa ja keskittymistä
Sinun on suoritettava tämä hieronta vain 5–10 minuuttia kahdesti tai kolme kertaa viikossa, jotta saat tuloksia


Hoito päänahkaa pitämällä
kutina ja hiutaleet loitolla
Rentoudu pään ja kaulan alueella
Paranna mielialaa ja keskittymistä
Sinun on suoritettava tämä hieronta vain 5–10 minuuttia kahdesti tai kolme kertaa viikossa, jotta saat tuloksia.

1. Levitä öljyä sormenpäihin
Sinun ei tarvitse paljon öljyä tehokkaaseen päänahkahierontaan, ja itse asiassa liikaa öljyä on taipumus sotkea ja vaikea pestä myöhemmin. Ota ensin korut pois – sormukset, kellot ja rannekorut ovat juuri tiellä tai tukahdutetaan öljyllä.

Sitten joko laita muutama tippa öljyä suoraan sormenpäihin ja hiero niitä yhteen tasaisesti levittääkseen sitä, tai kastaa sormesi pieneen kulhoon öljyä ja anna ylimääräisen tippua


Sitten joko laita
muutama tippa öljyä suoraan sormenpäihin ja hiero niitä yhteen tasaisesti levittääkseen sitä, tai kastaa sormesi pieneen kulhoon öljyä ja anna ylimääräisen tippua.

2. Aloita edestä hiusrajaa pitkin
Aseta sormesi päänahan etuosaan, missä hiusrajasi on, ja hiero varovasti pyörivin liikkein lievittääksesi jännitteitä ja tehostaaksesi verenkiertoa.

3


3
. Työnnä kätesi edestakaisin kaulaa kohti
Vedä sormenpäillä hiusten läpi ja liikuta käsiä hitaasti edestakaisin kaulaa kohti. Käytä kevyesti mutta lujasti ja varo, ettet anna sormiesi sotkeutua hiuksiin tai jenkkiin säikeillä.

Tee tämä noin kahden minuutin ajan öljyn levittämiseksi varovasti päänahkaan ja levitä öljyä tarvittaessa sormenpäihisi. Tämän oletetaan olevan hyvin hidas, rento hieronta, melkein kuin meditaatio.
4. Keskity painepisteisiin
Päänahassa on useita pisteitä, jotka painettaessa voivat lievittää painetta ja edistää verenkiertoa. Yleisimmät ovat:

Pään keskimmäinen yläosa
Korvien takana
Kallon pohja missä se kohtaa kaulaa
Tarkalla pisteellä ei ole väliä niin paljon kuin alueen varovainen hieronta ja rentoutumisen edistäminen


Pään keskimmäinen yläosa
Korvien
takana
Kallon pohja missä se kohtaa kaulaa
Tarkalla pisteellä ei ole väliä niin paljon kuin alueen varovainen hieronta ja rentoutumisen edistäminen.

Painele toisella tai molemmilla käsillä voimakkaasti ja hiero pisteitä hitaasti noin 30 sekunnista minuuttiin kullekin alueelle.
5. Levitä öljyä hiusten pituudelle
Levitä lopuksi öljyä hiusten koko pituudelle kosteuttamaan ja vahvistamaan hiusakselia. Anna sen istua vähintään 30 minuuttia, ennen kuin pese se pois kemiallisella yrttisampoolla.
Terve hiusnahan öljy korteella ja eteerisillä öljyillä
Laitteet
4 oz tiputinpullo
Materiaalit
1/4 kuppi oliiviöljyä voit todella käyttää mitä tahansa kantajaöljyä tähän reseptiin, joten voit sekoittaa ja sovittaa
noin 1/4 kuppi jojobaöljyä
20 tippaa korteuutetta
15 tippaa nokkosuutetta
12 tippaa sitruunaruohon eteeristä öljyä
5 tippaa rosmariinin eteeristä öljyä
10 tippaa clary salvia eteeristä öljyä
Ohjeet
Lisää lasiöljypulloon oliiviöljyä. Lisää eteeriset öljyt ja nokkosuute. Täytä pullo sitten lopputapa jojobaöljyllä. Kierrä kansi päälle ja ravista hyvin yhdistääksesi.
2.Käytä asettamalla useita pisaroita öljyä sormenpäihin ja hieromalla kätesi yhteen tasaisesti. Aja sormet hiusten läpi päänahassa alkaen hiusrajasta ja viimeistelemällä niskaan. Levitä lisää öljyä tarpeen mukaan.
Säilytä öljyä jääkaapissa varmistaaksesi, että uutteet pysyvät tuoreina. Pysyy loputtomiin.
Huomautuksia
On paljon erilaisia ​​ainesosia, joiden oletetaan parantavan hiusten ja päänahan terveyttä. Voit vapaasti sekoittaa kantaja-aineita ja eteerisiä öljyjä sekä mielestäsi sopivia uutteita. Lupaan, et voi sekoittaa sitä.

Related Post

Leave A Comment