Kauneus

Kotitekoinen sitrus + yrtti saippua resepti

Posted by admin

Ensin yrttipuutarhasta – oma kotitekoinen saippua yrttien ja sitrushedelmien kanssa! Luulin, että tämä olisi ihana kotitekoinen äitienpäivä- tai opettajan arvostuslahja. Otin hieman tavallista, hajustamatonta glyseriinisaippuaa ja lisäsin yrttejä uudesta puutarhasta ja joitain sitrushedelmiä.
Kuinka tehdä kotitekoista saippuaa yrtteillä ja sitruksilla
Rakastan mintun tuoksua ja kirkkaan vihreää väriä! Nosta tuore minttu hienoksi ja lisää saippuaan glyseriinin sulamisen jälkeen. Kuutioin myös tuoretta rosmariinia ja yhdistin sen sitruunaruohoon. Upea yhdistelmä!
Sulata ja kaada saippua on niin hauskaa ja helppoa – voit tehdä sen kanssa melkein mitä tahansa. Glyseriinisaippua voi olla kaunis työ tai taide, koska se on selkeä ja näet hauskoja lisäosia, kuten yrttejä ja mausteita, kuorivia ainesosia ja jopa hauskoja yllätyksiä, joita lapsesi rakastavat.
Voit käyttää myös sheavoi-saippuapohjaa tai jopa vuohenmaidosaippuaa, molemmat ovat kermaisia ​​ja kosteuttavia ja tekevät myös kauniita saippuoita, joiden ainesosia ovat ruusut, kaakao ja rosmariini.
Kuinka tehdä saippuaa tuoreilla yrtteillä ja sitrushedelmillä
Tarvittavat tarvikkeet
– glyseriinisaippua
– Valikoima yrttejä ja sitrushedelmiä – Käytin basilikaa, minttua, rosmariinia, appelsiini ja sitruuna
– Monitoimikone
– Lasikulho tai mittakuppi
– Muovilusikka tai kaavin
– Saippuamuotit
– keittosuihke
Ohjeet
1. Sulata saippua
Laita saippualohkot lasiastiaan ja sulaa mikroaaltouunissa 30 sekunnin välein, kunnes se on sulanut. Sekoita niin usein hajottaaksesi isot palat.

2. Valmista lisäaineet
Sulatuksen aikana sose yrtit ja purista ylimääräinen vesi paperipyyhkeeseen. Sitrushedelmien, kuori kuori. Tarvitset noin 1 rkl lisäaineita jokaista kuppia kohti. FYI – oranssi + basilika = epämiellyttävä mutainen vihreä ruskea väri.

Kotitekoinen sitrus + yrtti saippua resepti

3


3
. Valmista säiliöt
Voit ostaa söpöjä muotteja käsityöliikkeestä, mutta kaikki muoviastiat toimivat, jopa Ziploc-astiat. Vaikka haluat ehkä käyttää jotain, voit vain laittaa roskakoriin, kun olet valmis, eikä yrittää puhdistaa.

Käytä vanhoja maitopakkauksia tai jopa jogurttikuppeja. Olen käyttänyt vanhaa kermakoteloa saippuan ’leivän’ tekemiseen, jonka voit leikata palkoiksi. Suihkuta keittosuihkulla ja pyyhi ylimääräinen.
4. Lisää soseet
Kun glyseriini on sulanut, anna sen seistä ja jäähtyä muutaman minuutin ajan. Lisää lisäaineet ennen kuin se kovettuu liikaa. Jatka sekoittamista varmistaaksesi, että kaikki eivät kellu pohjaan. Kun sinulla on haluamasi väri (lisää sekoitusaikaa = tummempi väri), kaada astiaan.
5. Saippuan asettaminen
Anna saippuan istua tiskillä noin tunnin ajan, jotta se kovettuu kokonaan. Jos saat saippuan päälle kuplia (ja se häiritsee sinua), ruiskuta ne hankaavalla alkoholilla ja ne menevät pois.

Laita sitten saippuamuotti pakastimeen vielä noin tunniksi


Laita sitten saippuamuotti
pakastimeen vielä noin tunniksi. Sitten sen pitäisi ponnahtaa heti ulos. Viipaloi saippua tarvittaessa veitsellä ja anna ne jollekin rakastamallesi henkilölle. Käytä saippuaa 3 kuukauden kuluessa, koska sekoituskohteet alkavat lopulta rusketa.
Kotitekoinen sitrus + yrtti-saippua
Ohjeet
Laita saippualohkot lasikulhoon ja sulata mikroaaltouunissa 30 sekunnin välein, kunnes se on sulanut. Sekoita niin usein hajottaaksesi isot palat.
2. Saippuapohjan sulamisen aikana sose yrtit ja purista ylimääräinen vesi paperipyyhkeeseen. Sitrushedelmien, kuori kuori. Tarvitset noin 1 rkl lisäaineita jokaista kuppia kohden (tai noin 3 ruokalusikallista kiloa saippuaa).
Kotitekoinen sitrus + yrtti saippua resepti

3


3
.Kun glyseriini on sulanut, anna sen seistä ja jäähtyä muutaman minuutin ajan. Lisää lisäaineet ennen kuin se kovettuu liikaa. Jatka sekoittamista varmistaaksesi, että kaikki eivät kellu pohjaan.
4. Spritz muottisi nonstick-keittosuihkulla ja pyyhi ylimääräinen. Kaada sitten saippua astiaan.
5.Anna saippuan istua tiskillä noin tunnin ajan. Jos saat saippuan päälle kuplia (ja se häiritsee sinua), ruiskuta ne hankaavalla alkoholilla ja ne menevät pois.
6.Pane saippuamuotti pakastimeen noin tunniksi. Sitten sen pitäisi ponnahtaa heti ulos. Viipaloi saippua tarvittaessa veitsellä ja anna ne jollekin rakastamallesi henkilölle.

Related Post

Leave A Comment