Kauneus

Kuinka saada vaivattomia rantaisia ​​aaltoja yön yli

Posted by admin

Rantaiset aallot yhdessä yössä saattavat kuulostaa hiustuotteiden mainokselta, mutta näin ei ole tässä. Naiset, joilla on suorat hiukset, on aina kiinnittynyt kiharoihin, ja he ovat käyttäneet erilaisia ​​tapoja käpristää tai heiluttaa hiuksiaan yön yli – mieti vain klassisia mummon paperipyyhkeitä!

Rehellisesti, kuka voi syyttää heitä? Herääminen hyviin (tai ainakin osittain muotoiltuihin) hiuksiin on unelma. Kenelläkään ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä punoa hiuksiaan ja odottaa kahdeksan tuntia saadakseen tuloksia – mikä tekee niistä nukkumisesta täydellisen ratkaisun kiireiselle galille!

Kuinka saada vaivattomia rantaisia ​​aaltoja yön yli

Kun arkipäivän aamut ovat niin kaoottisia, että sinulla ei ole edes aikaa syödä aamiaista, silti muotoile hiuksiasi, tämä on kampausvaihtoehto, johon sinun pitäisi mennä


Kun arkipäivän aamut
ovat niin kaoottisia, että sinulla ei ole edes aikaa syödä aamiaista, silti muotoile hiuksiasi, tämä on kampausvaihtoehto, johon sinun pitäisi mennä. Tämä opetusohjelma (tai pitäisikö meidän sanoa, visuaaliset apuvälineet täysin helpolle tyylille) on täydellinen kiireisille aamuille, koska teet kaiken työn edellisenä iltana.

Yksinkertaisesti punos hiuksesi illalla (kun sinulla on todennäköisesti enemmän energiaa) ja herätä tuohon vaivattomaan aaltoon, kuin olisit juuri tullut rannalta. Ja jos pidät punoksista, voit kuluttaa ne myös, emme kerro!

Kuinka saada vaivattomia rantaisia ​​aaltoja yön yli
Vaihe 1: Kun olet pestä hiuksesi normaalisti, pyyhi kuivaksi ja laita muotoilutuote – pidämme Bumble and Bumble’s Don’t Blow Itistä, mutta voit käyttää vapaasti suosikkivaahtoasi, suihketta tai edes DIY beachy hiuslakkaa


Kuinka saada vaivattomia
rantaisia ​​aaltoja yön yli
Vaihe 1: Kun olet pestä hiuksesi normaalisti, pyyhi kuivaksi ja laita muotoilutuote – pidämme Bumble and Bumble’s Don’t Blow Itistä, mutta voit käyttää vapaasti suosikkivaahtoasi, suihketta tai edes DIY beachy hiuslakkaa. Jaa sitten hiuksesi kolmeen tasaiseen osaan, yksi alaspäin ja kaksi muuta sivuille.
Vaihe 2: Nyt voit aloittaa punoksen kunkin osan. Tätä vaihetta ei tarvitse pelotella, ei mitään hienoa täällä! Voit helposti saavuttaa pehmeän aallon tavallisilla punoksilla, vaikka et olisikaan erityisen lahjakas tällä alalla. Halusimme kuitenkin saada tekstuurin kohti huipua, joten menimme kolmen hollantilaisen punoksen kanssa.
Vaihe 3: Punottiin sitten kaikki kolme punosta yhdeksi suureksi punokseksi. Jälleen kerran, mitään hienoa, koska tämä ei ole lopullinen ilmeesi. Työnnä sitten iso punos pullan muotoon ja kiinnitä se paikalleen tavallisilla bobby-nastoilla.

Mene nyt nukkumaan, rentoudu, nuku yöunet ja irrota punokset aamulla saadaksesi ihanan ranta-aaltovaikutuksen. Jos olet yksi monitehtävistä (ahem, luulimme sinun olevan…), voit myös käyttää tätä punottua pullaa päivällä ja vaihtaa sen sitten ranta-aaltojen kanssa päiväillalle tai illalliselle.

Vaihe 4: Vielä yksi vinkki ennen lähtöä – suosittelemme, että punokset kuivataan puhalluksella noin 10 minuutin ajan ennen niiden purkamista


Vaihe 4: Vielä
yksi vinkki ennen lähtöä – suosittelemme, että punokset kuivataan puhalluksella noin 10 minuutin ajan ennen niiden purkamista. Tämä on vain varotoimenpide, jotta varmistetaan, että ne ovat täysin kuivia, vaikka yön pitäisi olla riittävä sen varmistamiseksi. Anna niiden jäähtyä muutaman minuutin ajan puhalluskuivauksen jälkeen, koska niiden ottaminen alas vielä lämpimänä saattaa vain menettää aallon parhaan osan.

Related Post

Leave A Comment