Kauneus

Kuinka syventää hiuksia oliiviöljyllä

Posted by admin

Loisto, kiilto, vahvuus … muutama adjektiivi, jonka kuulet naisilta, jotka heiluttavat hehkuvaa manettiaan mainoksissa. Mutta monille meistä se ei ehkä tule mieleen, kun kuvaat omia hiuksiasi. Puhalluskuivaus, värjäys, silitys ja poninhännät vievät taksin, jolloin hiukset tarvitsevat ylimääräistä TLC: tä. Vuodenajat ja iän myötä hiukset yleensä menettävät terveellisen kiillonsa.

Onneksi seuraava lämmin hiusöljyhoito on helppoa ja tehokasta vaurioituneiden ja kuivien hiusten hoidossa. Kuinka helppoa? Alla olevaa reseptiä voidaan muuttaa yhdeksi yksinkertaiseksi ainesosaksi – oliiviöljyksi.
Miksi oliiviöljy on hyvä hiuksille?
Kuten kookosöljy, oliiviöljyä on käytetty hiusten hoitoaineena jo pitkään. Se on ainutlaatuinen öljy, koska se on ainoa, joka on valmistettu kokonaisista oliivihedelmistä siementen sijaan. Monet syistä, miksi oliiviöljy on terveellistä kuluttaa ruokavaliossa, on myös syy, miksi se tekee niin hyvää työtä ravitsemalla hiuksiasi ja päänahkaasi ulkoisesti.
Oliiviöljy kosteuttaa hiuksia ja antaa annoksen antioksidantteja ja omega-3-rasvahappoja vahvuuden ja kiillon palauttamiseksi. Jos hiuksesi ovat väri- tai lämpövahinkoja, mikä johtaa kuiviin, olkimaisia ​​hiuksia – oliiviöljy on täydellinen jumalatar. Omega-3-rasvahapot voivat tunkeutua hiuksiin tarjoamalla kosteutta sisältä rikkoutumisen estämiseksi ja varmistaakseen, että hiukset pysyvät vahvina ja silkkisinä.
Se sisältää myös skvalaania – kuuma aiheinen ihonhoitoainesosa, joka kiertää tällä hetkellä. Sen lisäksi, että skvalaani on iholle hämmästyttävä, se auttaa myös hoitamaan terveitä, silkkisiä hiuksia. Lähes kaikki kasviperäinen skvalaani tulee ensinnäkin oliiveista – joten on järkevää vain, että oliiviöljyssä on korkein pitoisuus skvalaania.

Kuinka syventää hiuksia oliiviöljyllä

Skvalaani on uskomattoman ainutlaatuinen molekyyli, koska se on niin kevyt, mutta niin hoitava hiuksille ja iholle


Skvalaani on uskomattoman
ainutlaatuinen molekyyli, koska se on niin kevyt, mutta niin hoitava hiuksille ja iholle. Tämä tarkoittaa, että se tekee hienoa työtä kosteuttamalla hiuksia ja tekemään niistä kiiltävät painamatta niitä.

Kaikki nämä oliiviöljyn erittäin ilmastointikyvyt ovat varma resepti ravitsemaan hiuksia ja päänahkaa upeille, terveille hiuksille.

Miksi tehdä kuuma öljykäsittely?
Kuumalla öljykäsittelyllä on paljon etuja verrattuna vain huoneenlämpöisen öljyn asettamiseen hiuksiin


Miksi tehdä kuuma
öljykäsittely?
Kuumalla öljykäsittelyllä on paljon etuja verrattuna vain huoneenlämpöisen öljyn asettamiseen hiuksiin. Tässä on viisi syytäni, miksi annan aikaa tehdä kuumaa öljyn syvähoitoa kahden viikon välein!

Silkkiset, vahvat hiukset
Ensinnäkin öljyn lämmittäminen haaleaksi lämpötilaan auttaa öljyä tunkeutumaan hiusakseliin. Öljyn helpottaminen tunkeutumaan hiuksiin ja hoitamalla se sisältäpäin tarkoittaa, että hiuksesi ovat vahvempia, silkkisiä ja hallittavampia. Hotter ei kuitenkaan ole parempi; et halua polttaa päätäsi! Tarkista lämpötila ranteen sisäpuolelta, ennen kuin hierot sitä päähän ja hiusten läpi.

Tehosta päänahan verenkiertoa
Toinen kuuman öljyhoidon etu on päänahan kiihtynyt verenkierto lämpimän öljyn ja hieronnan yhdistelmän ansiosta


Tehosta päänahan verenkiertoa
Toinen
kuuman öljyhoidon etu on päänahan kiihtynyt verenkierto lämpimän öljyn ja hieronnan yhdistelmän ansiosta. Verenkierron tehostaminen on avain terveiden hiusten kasvuun – se varmistaa, että jokainen yksittäinen hius on terve ja vahva juuresta alkaen. Hieronta voi myös stimuloida uusien hiusten kasvua, mikä johtaa paksumpiin, täyteläisempiin hiuksiin ajan myötä.

Minimoi väri- ja lämpövahingot
Monet meistä luottavat lämpökäsityökaluihin hiusten tekemisessä, ja sen lisäksi saatamme myös värjätä ja valkaista hiuksemme. Näiden tarpeiden suorittaminen tarkoittaa sitä, että hiusakseli rikkoutuu, menettää kosteuden, kiillon ja kiillon – kun teet kuumaa öljysuojaa, kosteus täydentyy ja hiusnahka muuttuu tasaisemmaksi – ja nopeasti! Ajan myötä, kun hiukset muuttuvat terveiksi ja vahviksi säännöllisen naamioinnin ansiosta, näet vähemmän valkaisun ja lämpökuorinnan kielteisiä vaikutuksia.

Poista kuiva päänahka
On selvää, että koko osa kuumaa öljykäsittelyä on se, että se tuntuu hyvältä


Poista kuiva päänahka
On
selvää, että koko osa kuumaa öljykäsittelyä on se, että se tuntuu hyvältä. Minusta itse lämpö on aina todella lohduttavaa – mutta se tekee enemmän kuin vain tuntuu hyvältä. Kuuma öljynaamio voi auttaa rauhoittamaan ärtynyttä päänahkaa, varsinkin jos syy on kuiva, kutiava iho. Oliiviöljy kosteuttaa kuivaa, janoista ihoa ja lisää eteeristä öljyä, kuten rosmariini, piparminttu tai teepuuöljy, ja se kohdistaa kaikki hilseen syyt.

Estä jako päättyy
Ajan myötä kuuman öljykäsittelyn käyttö riittävän usein ravitsee ja suojaa hiuksiasi vaurioilta, kuten halkeamilta ja murtumiselta. Nämä kaksi hiusongelmaa johtuvat aina kosteuden puutteesta – varmistamalla, että hiukset hoidetaan yhtenäisellä aikataululla kuumalla öljysuojalla, voidaan vähentää niiden saantitiheyttä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse välttämättä pukeutua salonkihintaisiin hoitoihin tai saada leikkauksia niin usein!

Lämmin oliiviöljyhiusten hoito
Voit käyttää erilaisia ​​erityyppisiä kantajaöljyjä, mutta oliiviöljy on helpoin ja halvin löytää – plus se toimii hyvin paksuilla hiuksilla


Lämmin oliiviöljyhiusten hoito
Voit
käyttää erilaisia ​​erityyppisiä kantajaöljyjä, mutta oliiviöljy on helpoin ja halvin löytää – plus se toimii hyvin paksuilla hiuksilla. Jos sinulla ei ole oliiviöljyä käsillä, suosittelen myös jojobaöljyä ja manteliöljyä. Molemmat öljyt toimivat hyvin ja matkivat kehomme omia luonnollisia öljyjä.
Minulla on myös joitain vinkkejä tämän reseptin muokkaamiseen, jotta se todella räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi!

Jos sinulla on hienot hiukset, Beautylish suosittelee oliiviöljyn laimentamista granaattiomenansiemenöljyllä. Se on kevyempi itsessään kuin oliiviöljy, mutta tarjoaa silti hämmästyttäviä etuja hiuksille ja päänahalle. Jos hiuksesi ohenevat, lisää muutama tippa rosmariinin eteeristä öljyä stimuloimaan hiusrakkuloita.

Hiero lämmitettyä öljyä päänahkaan ja hiuksiin, anna vaikuttaa 30 minuuttia


Hiero lämmitettyä öljyä
päänahkaan ja hiuksiin, anna vaikuttaa 30 minuuttia. Levitä hiuksiin ja kampa läpi kyllästämään säikeet kokonaan. Maksimoidaksesi kuuman öljymaskin edut kääri hiukset lämpimällä pyyhkeellä varmistaaksesi, että öljy pysyy lämpimänä, tai viettää 15 minuuttia saunassa. Anna vaikuttaa noin 30 minuutin ajan, sitten shampoota pois kaupallisille sileille, kiiltäville hiuksille.

Onko sinulla vähän enemmän aikaa? Hemmottele itseäsi vielä enemmän! Yhdistä hiusnaamari kotona olevaan kasvohoitoon tai mukavaan pitkään kuplakylpyyn. Suosikkini on laittaa tämä naamio hiuksiini ja sitten ottaa kuuma kylpy – kylvyn höyry auttaa pitämään naamion lämpimänä varmistaen, että saan siitä kaiken irti!
Oliiviöljyn hiustenhoito
Laitteet
Pyyhe tai suihkutulppa
Materiaalit
3-5 ruokalusikallista oliiviöljyä Jojoba, manteli, oliivi, seesami, avokado, argan toimivat myös
6 tippaa rosmariini, laventeli tai melaleuca eteerinen öljy valinnainen
Ohjeet
Lämmitä öljy lämpöä kestävässä astiassa tai lasissa, joka on enimmäkseen upotettu veteen lieden päälle. Älä kuumenna sitä liian kauan, koska haluat sen olevan haalealla levitettäväksi.
Levitä öljyä ensin päähän ja työstä se läpi sormenpäilläsi. Mitä pidempään hiuksesi ovat, sitä enemmän öljyä tarvitset.
Kääri hiukset lämpimällä, märällä pyyhkeellä ja jätä öljy 20-30 minuutiksi.
Shampoo hyvin, kun se on valmis.
Tämä hoito voidaan tehdä kahdesti kuukaudessa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Related Post

Leave A Comment