Kauneus

Kuinka tehdä kotitekoista kaakaomintua saippuaa

Posted by admin

Olenko maininnut rakkauteni minttu-suklaalastujäätelöön? Koska voisin syödä kokonaisen pahvilaatikon tavaraa missä ja milloin tahansa. Pyrin välttämään juuri sitä, tein mit suklaan huulikiiltoa. Olenko maininnut rakkauteni minttu-suklaalastujäätelöön? Koska voisin syödä kokonaisen pahvilaatikon tavaraa missä ja milloin tahansa. Pyrin välttämään juuri sitä tekemällä minttu suklaan huulikiiltoa.
Kuinka tehdä minttu suklaasaippua
Oletko koskaan tehnyt kotitekoista saippuaa? Se on paljon helpompaa kuin luultavasti luulet. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka tein tämän blogin aloittamisen jälkeen, oli glyseriinisaippua tuoreilla yrtteillä. Se oli hullua helppoa! Mutta kun olen antanut kaiken pois, en koskaan tehnyt enempää. Satunnaisella matkalla Michaelsiin löysin äidin saippuapohjat – vuohenmaitoa, oliiviöljyä, sheavoita. Aika tehdä saippuaa!
Oman saippuareseptin tekemiseen tarvitset:

– Sheavoi-saippuapohja
– 1-2 rkl kaakaojauhetta
– 1-2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
– 6-10 tippaa piparmintun eteeristä öljyä
– Saippuamuotti. Älä vaivaudu ostamaan muovimuottia – käytä vain muovi- tai pahviastiaa.
Sulata sheavoi-saippuapohja 30 sekunnin välein mikroaaltouunissa, kunnes se nesteytyy. Käytä mikroaaltoturvallista astiaa, kuten lasista Pyrex-mittakuppia, joka helpottaa sekoittamista ja kaatamista. Sekoita 30 sekunnin välein, jotta kaikki sulaa tasaisesti.
Kun saippua on sulanut, lisää kaakaojauhe, hienonnettu minttu ja muutama tippa piparmintun eteeristä öljyä, kunnes se tuoksuu minttu-suklaalastujäätelölle. Tämä menetelmä on tietysti hyvin tieteellinen * silmänisku *, mutta se on paras tapa tietää, että saippuallasi on tarpeeksi!

Kuinka tehdä kotitekoista kaakaomintua saippuaa

Sekoita todella hyvin ja kaada muottiin


Sekoita todella hyvin
ja kaada muottiin. Emme halua suuria kaakaojauheita, joten varmista, että kaikki on hyvin sekoitettu ennen kaatamista!

Ripottele päälle hieman lisää kaakaojauhetta. Rehellisesti sanottuna kaakaojauhe päällimmäisenä on paras osa – se tekee siitä riittävän hyvännäköisen syötäväksi ja vaikuttaa hieman kuorintaan saippuaa käytettäessä! Jos sinusta tuntuu mielikuvitukselta, voit jopa käyttää hammastikkua tekemään joitain pyörteisiä kuvioita päälle – mutta tee mitä haluat, loppujen lopuksi se on sinun saippuasi.

Anna sen istua noin tunnin ajan, kunnes se kovettuu


Anna sen istua
noin tunnin ajan, kunnes se kovettuu. Ota sitten se pois muotista ja leikkaa paloiksi. Pidän mieluummin metallilangan leikkurin käytöstä, kuin mitä löytäisit taidetarvikekaupasta. Sen avulla on erittäin helppo saada puhtaasti leikatut, jopa saippuapalat.

Voit käyttää myös pieniä silikonimuotteja, kuten leivontaosassa olevia! Ne sopivat erinomaisesti pienempien saippuoiden valmistamiseen, eli saippuat, jotka näyttävät vielä enemmän kuin todellinen suklaa.

Rakastan kuinka dekadentti ja rikas se näyttää – ja kyllä, se haisee hämmästyttävän


Rakastan kuinka dekadentti
ja rikas se näyttää – ja kyllä, se haisee hämmästyttävän. Onko se hyvä merkki siitä, että kaksi lastani yritti purra? He molemmat ajattelivat sen olevan karkkia! En voi syyttää heitä – näen ehdottomasti suklaajäätelö voileipiä, kun katson niitä, eikä siinä edes mainita hajua … Yum!

Nämä ovat täydellisiä saippuoita, joita voidaan tehdä lomakauden ympäri. Kääri pienellä mehiläisvahavaipalla (jonka voit myös tehdä!) Ja ne ovat täydellisiä sileää täytettä.
Kotitekoinen kaakaominttu saippua
Ohjeet
1. pilko saippualusta kuutioiksi ja sulata se 30 sekunnin välein mikroaaltouunissa, kunnes se nesteytyy. Sekoita 30 sekunnin välein, jotta kaikki sulaa tasaisesti.
2. ohjeet
Pilko saippualusta kuutioiksi ja sulata se 30 sekunnin välein mikroaaltouunissa, kunnes se nesteytyy. Sekoita 30 sekunnin välein, jotta kaikki sulaa tasaisesti.
3. Sekoita hyvin ja kaada muottiin.
4.Ripottele hieman lisää kaakaojauhetta päälle.

Anna sen istua noin tunnin ajan, kunnes se kovettuu


Anna sen istua
noin tunnin ajan, kunnes se kovettuu. Ota sitten se pois muotista ja leikkaa palkeiksi.
Huomautuksia
Leikkaessani saippuaa haluan käyttää metallilangan leikkuria, sellaista kuin löytäisit taidetarvikekaupasta. Sen avulla on erittäin helppo saada puhtaasti leikatut, jopa saippuapalat. Voit vapaasti käyttää tavallista keittiöveitsiä, jos haluat!
Muottien osalta voit käyttää myös pieniä silikonimuotteja, kuten leivontaosassa olevia! Ne sopivat täydellisesti pienempien saippuoiden, aliasaippuoiden, valmistamiseen, jotka näyttävät vielä enemmän kuin todellinen suklaa. Voit myös käyttää talon ympärillä jo olevia esineitä, kuten puhdasta pahvimaitoa, leivinastiaa, jääkuutioastioita jne.
Jos sinulla on vaikeuksia saada saippua pois muotista, pudota se pakastimeen muutamaksi minuutiksi ja sen pitäisi tulla heti ulos.

Related Post

Leave A Comment