Kauneus

Ompele poninhäntäsi tähän 2 minuutin updo-opetusohjelmaan

Posted by admin

Nosta kätesi, jos kyllästyt jokapäiväiseen ponytailiin? Lyön vetoa, että etsit uusia tapoja laittaa hiuksesi. Huomasin äskettäin tämän ystävän kanssa, ja se näytti niin tyylikkäältä. Kun hän näytti minulle, miten se tehdään, en voinut uskoa, että se oli niin nopeaa! Tarvitset vain joustavan pääpannan – se on täydellinen niille, joilla ei ole todella pitkiä hiuksia.
Se on myös täydellinen niille, jotka haluavat välttää lämmön käyttöä hiuksillaan. Vaikka ei voida kiistää, että lämmön muotoilu on nopeaa ja kätevää, ei ole vain hyvä altistaa hiuksesi jatkuvasti vahinkoja aiheuttavalle lämmölle. Lämpö tekee kiharat hiukset suoriksi (tai tekee suorista hiuksista kiharaisiksi!) Käyttämällä lämpöä vaikuttamaan hiusten vetysidoksiin.

Tämä ei kuitenkaan vaikuta vain vetysidoksiin – erittäin korkea lämpö aiheuttaa kosteuden menetystä ja vahingoittaa keratiinia, proteiinia, josta hiukset on valmistettu. Vaikka lämpömuotoilu silloin tällöin ei ole rikos, on mahdollista liioitella sitä ja aiheuttaa todellista vahinkoa hiuksille.

Ompele poninhäntäsi tähän 2 minuutin updo-opetusohjelmaan

Tällainen vahinko ilmenee halkeamina ja tylsinä ja karkeina hiuksina – ratkaisu?


Tällainen vahinko ilmenee
halkeamina ja tylsinä ja karkeina hiuksina – ratkaisu?

Ohita lämpö muotoilu!

Vakavasti, laita kiharrin alas ja anna hiuksillesi vakava TLC


Vakavasti, laita kiharrin
alas ja anna hiuksillesi vakava TLC. Vaikka kyllä, on joitain hämmästyttäviä DIY-hiusnaamioita, joita voit tehdä palauttamaan hiusten kosteuden, hiukset eivät koskaan tule olemaan 100% samoja kuin ennen lämpöstylejä.

Yritä ohittaa kuumuuden muotoilu kuukaudeksi, ja hiuksesi kiittävät sinua. Tämä päänauhatyyli on hieno, koska se on todella kaksi yhdessä; Ensinnäkin, sinulla on kaunis tyylikäs päivitys, joka näyttää paljon monimutkaisemmalta kuin se todellisuudessa on (voita!).

Sitten, kun haluat päästää hiuksesi ulos, tervehdi joitain upeita lämpimät aallot, jotka näyttävät todella kävelevän ulos salonista


Sitten, kun haluat
päästää hiuksesi ulos, tervehdi joitain upeita lämpimät aallot, jotka näyttävät todella kävelevän ulos salonista. Joten, miten voit tehdä tämän erittäin yksinkertaisen, erittäin upean kampauksen:
Kuinka tehdä päivitys 2 minuutissa!
Laita hiukset joustaviksi kuin kruunu. Rullaa hiustesi pituus ja kierrä se ylös. Työnnä sitten vain hiuksiasi pääpantaan, kunnes se on turvallista. Työnnä sivut sisään ja olet valmis! Ja tiedätkö, kuinka joustavat päänauhat eivät koskaan pysy pitkään, vaan vain liukuvat pitkin päätäsi? Tämä pysyy hämmästyttävän hyvin.
Miksi? Koska hiuksesi ovat kaikki kauniisti kiinni, ne tavallaan vain pitävät itseään – ei pieniä lentomatkoja tunkeutua tänne.

Minulla on pari vinkkiä upeimpaan päivitykseen ja parhaisiin mahdollisiin aaltoihin sen jälkeen. He saattavat viedä sen 2 minuutin työstä 4 minuutin työhön, mutta nyt, kun et ole lämpöä muotoileva, sinulla on aikaa.

Ensin spritz hiukset pienimmällä vesimäärällä ennen kuin rullata ja kiertämällä ne pääpanta – tämä helpottaa hiusten ottamista aalto


Ensin spritz hiukset
pienimmällä vesimäärällä ennen kuin rullata ja kiertämällä ne pääpanta – tämä helpottaa hiusten ottamista aalto.

Toiseksi, pieni ripaus hiuslakkaa hiusten muotoilun jälkeen ei koskaan mene hukkaan. Se auttaa pitämään hiukset pääsemästä pääpannasta, ja se auttaa myös hiuksia saamaan tämän erittäin virheettömän, luonnollisen aallon.

Related Post

Leave A Comment