Kauneus

Täydellinen opas sulattaa ja kaada -saippuan käyttöön (+ 20 kokeiltavaa reseptiä!)

Posted by admin

Rakastamme itsellemme kotitekoista saippuaa täällä. Vuosien varrella olemme tehneet melkein kaikenlaisia ​​saippuoita, joita voimme ajatella, emmekä ole edes läheskään kutsumassa sitä lopettamaan. Tämä johtuu siitä, että sula-ja-kaada-saippua vie kipua saippuavalmistuksesta ja antaa sinun keskittyä luovampiin näkökohtiin, kuten värien, tuoksujen, muotojen ja muun valitsemiseen. Taivas on rajana! Mutta yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta olemme löytäneet muutamia vinkkejä ja temppuja matkan varrella, jotka tekevät sulaa ja kaada -saippuasta entistä helpompaa.

Tässä on täydellinen opas sulaa ja kaada -saippuan käyttöön.
Opas sulaa ja kaada -saippuan käyttöön
Mikä on sulaa ja kaada saippua?
Sulaa ja kaada -saippua (jota usein kutsutaan saippualustaksi) on yksinkertaisesti valmiita saippuaa, jonka voit sulattaa, lisätä tuoksuja ja väriaineita ja antaa kovettua omilla muotteillasi. Se on helppo tapa tehdä räätälöity saippua kotona käsittelemättä joitain syövyttäviä kemikaaleja (kuten lipeä) tai ostamatta turvavarusteita. Koska se on jo käynyt läpi täydellisen saippuoitumisprosessin (kemiallinen reaktio, joka tekee lipeästä turvallisen iholle), voit nauttia saippuasta heti sen sijaan, että odottaisit 4-6 viikkoa sen täydellisen parantumisen.
Sulaa ja kaada -saippua on erityisen hyvä aloittelijoille, koska se antaa aloittelijoille saippuavalmistajien keskittyä hauskempiin näkökohtiin, kuten tuoksuihin, väreihin ja muotoiluihin, huolimatta saippuan valmistamisesta tyhjästä.

Täydellinen opas sulattaa ja kaada -saippuan käyttöön (+ 20 kokeiltavaa reseptiä!)

Sulata ja kaada saippualustat
Ensimmäinen vaihe sulaa ja kaada -saippuan käyttämiseen on pohjan valinta


Sulata ja kaada
saippualustat
Ensimmäinen vaihe sulaa ja kaada -saippuan käyttämiseen on pohjan valinta. Kaikki sulaa ja kaada -saippuat koostuvat pääasiassa kookosöljystä, palmuöljystä, safloriöljystä, glyseriinistä, vedestä ja natriumhydroksidista (lipeästä). Sieltä lisätään asioita, kuten vuohenmaito, sheavoi ja muut luonnolliset ainesosat erilaisten emästen valmistamiseksi.
Glyseriini (kirkas) sulata ja kaada saippua
Glyseriini sulaa ja kaada -saippua on kirkas saippuapohja, joka ei sisällä mitään muita lisäaineita, kuten sheavoita tai vuohenmaitoa. Koska se kuivuu kirkkaana, se sopii täydellisesti värjäykseen ja esineiden, kuten kukkien terälehtien, yrttien tai muunlaisen saippuan, upottamiseen. Kuitenkin ilman kosteuttavia lisäaineita, sillä on taipumus kuivua herkkä iho yhdistettynä kuivaan ilmaan ja erittäin kuumiin suihkuihin.
Sheavoi sulaa ja kaada saippuaa
Useimmat sheavoi-saippualustat sisältävät noin 5% sheavoita, mikä antaa sileän, kermaisen koostumuksen ja luonnonvalkoisen värin. Koska se on niin kermainen, se ei aina vaahtoa yhtä hyvin kuin muut pohjat, mutta silti yhtä tehokas. Se pitää värit ja tuoksut hyvin, mutta olen havainnut, että se on luonnostaan ​​pehmeää, joten lisäämällä liikaa ylimääräistä öljyä (jopa eteerisiä öljyjä) voi saada sen liukenemaan nopeammin.
Vuohenmaito sulaa ja kaada saippuaa
Vuohenmaidosaippua on pehmeä valkoinen saippualusta, johon on lisätty aitoa vuohenmaitoa. Koska se käyttää aitoa maitoa, se on täynnä vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat kuivaa ihoa ja tukevat ihon yleistä terveyttä. Vaikka se sulaa samalla tavalla kuin glyseriinisaippua, sen läpinäkymätön väri voi vaikeuttaa syvän, rikkaan sävyn saavuttamista käyttämällä joitain luonnollisia väriaineita.
Erikoissaippualustat
Hunajaa, kaurahiutaleita, aloe-, hamppu- ja oliiviöljyä pidetään glyseriinisaippuapohjan ”erikoisina” muotoina. Niitä on tarpeeksi helppo tehdä itse yksinkertaisesti lisäämällä nämä ainesosat suoraan sulatettuun glyseriinisaippualustaan. Tai voit säästää askeleen (ja ehkä vähän rahaa) ostamalla pohjan, joka on jo mukana. Se on sinusta kiinni!

Väriaineet sulaa ja kaada saippuaa varten
Sula- ja kaada-saippuan värjäämiseen on paljon vaihtoehtoja. Miksiä ja yrttejä on helppo käyttää ja ne näyttävät hyvältä valmiissa saippuassa. Ne ovat myös luonnollisia, joten sinun ei tarvitse huolehtia myrkkyistä tai ihon ärsytyksestä saippuaa käytettäessä. Vaikka on olemassa keinotekoisia väriaineita, ne voivat ärsyttää ihoa, eikä niitä suositella kylpy- tai vartalotuotteille.

Suosikkini luonnolliset vaihtoehdot ovat yrtit ja mausteet, jotka voit lisätä suoraan sulatettuun saippuapohjaan


Suosikkini luonnolliset vaihtoehdot
ovat yrtit ja mausteet, jotka voit lisätä suoraan sulatettuun saippuapohjaan. Koska ne ovat jauheita, ne joskus uppoavat pohjaan saippuan jäähtyessä eivätkä aina anna sinulle tasaista väriä. Se ei häiritse minua (vaikka annan saippuaa lahjaksi), ja pidän sitä paljon keinotekoisista väreistä. Tätä käytän eniten:

Kurkuma (keltainen)
Juurikkaan juurijauhe (vaaleanpunainen tai punainen)
Matcha-jauhe (vaaleanvihreä)
Spirulina (tummanvihreä)
Rautaoksidijauhe (ruosteinen punainen)
Micat (valittavana on paljon erilaisia)
Älä koskaan käytä saippualla väriliidut tai elintarvikevärejä. Sen lisäksi, että ne ovat myrkyllisiä, eikä niitä tulisi levittää suoraan iholle, ne eivät myöskään väritä nopeasti, joten väri voi haalistua nopeasti.
Tuoksu sulaa ja kaada saippuaa varten
Tuoksut eivät ole välttämätöntä, mutta ne voivat tehdä saippuastasi miellyttävämmän käyttää.

Eteeriset öljyt
Oma suosikkini, eteeriset öljyt antavat saippualle ihoa rauhoittavia ja aromaterapiaetuja


Eteeriset öljyt
Oma suosikkini,
eteeriset öljyt antavat saippualle ihoa rauhoittavia ja aromaterapiaetuja. Valitse öljyt tietyn ihotyypin mukaan (jos annat saippuaa lahjaksi, räätälöi tuoksu vastaanottajalle) tai aromaterapiaetuista, joista haluat nauttia. Jotkut suosikkini eteerisistä öljyistä ovat:

Laventeli
Sitruunavoide
Patchouli
Piparminttu
Makea oranssi
Patchouli
Hyvä nyrkkisääntö on käyttää noin 2 teelusikallista (0,3 oz.) Tuoksua kiloa saippuapohjaa kohden. Jos käytät eteerisiä öljyjä, varmista, että annat pohjan hieman jäähtyä ennen öljyn lisäämistä, muuten saatat heikentää tuoksua.
Tuoksuöljyt
Tuoksuöljyt ovat iholle turvallisia tuoksuja, jotka on valmistettu erityisesti kylpy- ja vartalotuotteisiin. Vaikka useimpien sanotaan olevan ”kaikki luonnollisia”, tuotemerkit eivät usein paljasta ainesosiaan, joten olen skeptinen. Pidän mieluummin kiinni eteerisistä öljyistä, koska on helpompaa kertoa tarkalleen, mitä niissä on.

Huomaa, että popurri-, käsityö- tai kynttilän tuoksuja ei saa koskaan käyttää saippuassa


Huomaa, että popurri-,
käsityö- tai kynttilän tuoksuja ei saa koskaan käyttää saippuassa.

Muotit sulaa ja kaada saippuaa
Sinun on valittava muotti, joka kestää korkeampia lämpötiloja, jotta se ei sulaa saippualustasi kuumuudesta. Saippuanvalmistuksessa käytetään useimmiten metallisia leivinpurkkia, muffinipannuja, silikonimuotteja ja puisia saippuamuotteja.
Silikonimuotit
Pidän parempana silikonimuotteista, joissa on yksittäiset tangon kokoiset ontelot, koska ne ovat joustavia, joten voit helposti pudottaa jäähdytetyt tangot. Niitä on myös hauskoja muotoja ja kokoja, jotka sopivat erinomaisesti säilytykseen kylpyhuoneen lasipurkkiin tai lahjojen antamiseen lomien aikana. Vaikka heillä on silikonisaippuamuotteja, etsin usein myös pii-leivonta- tai jäämuotteja.

Puu- ja metallimuotit
Leivonta- tai muffinssiöljyt sopivat täydellisesti oman saippuasi valmistamiseen


Puu- ja metallimuotit
Leivonta-
tai muffinssiöljyt sopivat täydellisesti oman saippuasi valmistamiseen. Kaada sulatettu saippuapohja vain yksittäisiin astioihin ja anna sen jäähtyä kokonaan. Jos saippua ei tule helposti ulos, aseta tina pakastimeen 20 minuutiksi ja yritä sitten uudelleen. Voit myös käyttää suuria puisia tai metallisia saippuamuotteja, jos haluat luoda saippuapaloja kerroksittain, marmoroituna tai kuviollisina.
Kuinka sulattaa ja kaada saippuaa
Kuten nimestä voi päätellä, se on niin yksinkertaista kuin vain sulattaa saippualusta ja kaataa se muottiin. Mutta tarvitset joitain perustarvikkeita:

Mikroaaltouunille sopiva kulho
Veitsi
Saippuapohja
Eteeriset öljyt ja yrtit / pigmentit
Valitsemasi muotti
Leikkaa saippuapohjasi pieniksi paloiksi ja aseta ne mikroaaltouunille kestävään kulhoon tai Pyrex-mittakuppiin
Mikroaaltaa pohjaasi 30 sekunnin välein, kunnes se on sulanut
Anna jäähtyä muutaman minuutin ajan ennen kuin lisäät hajusteita ja väriaineita. Sekoita yhdistääksesi.
Kaada saippua valitsemaasi muottiin ja anna jäähtyä kokonaan.
Kun saippua on kovettunut, pudota se muotista ja nauti heti!
Muita hyödyllisiä työkaluja
Asteikko – saippuan tarkan määrän mittaamiseen
Leikkuulauta ja veitsi – saippuapohjan leikkaamiseksi hallittaviksi kuutioiksi
Mittalusikat – öljyjen tai väriaineiden lisäämiseen
Metallinen vispilä – lisäaineiden sekoittamiseen
Sekoituskulhoja erikokoisina – pitämään pohjat ja värit erillään
Alkoholin hierominen ruiskupulloon – kevyt spritz voi auttaa pitämään kuplia muodostumasta saippuaan
Kumilastalla – saat viimeisen pienen saippuan sekoitusastiastasi
Liinat ja paperipyyhkeet – vuotojen puhdistamiseen
Viimeinen asia…

Onko sulaa ja kaada saippua turvallista?
Ehdottomasti


Onko sulaa ja
kaada saippua turvallista?
Ehdottomasti. Mutta kuten muutkin saippuat, sulaa ja kaada -saippua on vain yhtä turvallista kuin sen ainesosat. Sinun tulisi etsiä korkealaatuista saippuapohjaa, joka käyttää luonnollisia öljyjä ilman alkoholia, keinotekoisia värejä, tuoksuja tai haitallisia tuotteita, jotka voivat kuivata ihosi. Rakastan tätä, koska se käyttää luonnollisia ainesosia ilman täyteaineita tai kemikaaleja, mutta siellä on paljon muita tuotemerkkejä. Voit kokeilla muutama ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten.

20 sulaa ja kaada saippuareseptit
Huomaat nopeasti, että sulaa ja kaada saippuaa on taikuutta. Ostat sen, sulatat sen, lisäävät väriä tai tekstuuria tai tuoksua ja kaatat sen muotoihin. Tehty! Jos löydät liian paljon saippuaa käsilläsi, lahja. Kotitekoinen saippua on hieno lahja, ja mielestämme nämä reseptit innoittavat suunnittelemaan matkan käsityöliikkeeseen heti:
1. valmistettu ruusuvedestä ja vaaleanpunaisesta savesta, tämä hyvännäköinen saippua on hyvä myös iholle. Käytä sitä kasvoillesi ja kehollesi auttaaksesi taistelemaan aknea, öljyä ja roskia vastaan.
2. ruusun terälehdet ja vaniljan tuoksu tekevät tästä saippuasta täysin lahjakkaneen. Sheavoi-saippuapohja tekee kuitenkin myös erittäin kosteuttavaa, tulehdusta estävää ja kaiken kaikkiaan hyvää ihollesi.
3. tuoreet yrtit, kuten minttu ja rosmariini, lisäävät saippualle kauniin tuoksun, puhumattakaan siitä, kuinka kauniit ne näyttävät! Glyseriinisaippuapohja on täydellinen lisäosien esittelemiseen, koska se on luonnollisesti läpinäkyvä.
4. Tämä saippua on kuin minttu-suklaalastujäätelö! Se tuoksuu tarpeeksi hyvältä syötäväksi, ja se on valmistettu rikkaasta, kosteuttavasta sheavoi-pohjasta, joka on aivan unenomainen.
5. Tämän saippuan hiekka antaa sille raikkaan tekstuurin, joka auttaa poistamaan lian, mutta se ei ole niin ankara, että siitä tulee liian karkea toistuvaan käyttöön. Kookosöljyn lisääminen tekee siitä rauhoittavan käsiä.
6. pienet kädet ovat taipuvaisempia pesemään näillä söpöläinen cupcake-saippuilla! Tarvitset vain cupcake-muotin, joitain saippuavärejä ja saippualustan niiden tekemiseen.

7


7
. vuohenmaito tasapainottaa ihon pH: ta ja taistelee infektioita vastaan, se estää ennenaikaisen vanhenemisen ja rauhoittaa auringonpolttamia, mutta se sopii myös herkälle iholle ja jopa ekseemalle. Käytä jauhettua vuohenmaitoa tämän upean saippuan luomiseen kasvoille ja vartalolle.

8.Tämä parantava kalamiini ja kamomillasaippua on tarkoitettu herkälle iholle, ja se on siunaus kuivalle, kutisevalle talven iholle. Se on täydellinen helpottamaan ongelmallisen ihon tasapainoa ja pitämään halkeamia, hiutaleita ja kuumia pisteitä.

9


9
.Talvilomat ovat hieno tekosyy näiden saippuoiden valmistamiseen – voit käyttää niitä talon ympäri ja lahjoittaa myös niitä! Mutta voit myös muokata niitä erilaisilla yrtteillä milloin tahansa vuodesta.
10. Kuorinta on ratkaisu useampiin iho-ongelmiin kuin luulisi! Poista kuiva ja kuollut iho ja kosteuta millä tahansa näistä kotitekoisista kuorivista saippuista: chia-siemenet, maissijauho, kaurapuuro tai kahvipaksu.
11.Tämä vuohenmaidosaippua pehmeällä bentoniittisavella, manteliöljyllä ja vaniljalla rauhoittaa ja puhdistaa. Se osoittaa myös, että saippuan valmistamiseen ei tarvita hienoja muotteja – yksinkertainen mantelimaitopakkaus tekee!
12. Nämä rosmariini- ja eukalyptusaippuat eivät ole vain kosteuttavia ja ylellisiä, mutta ne ovat niin halpoja ja helposti käärittäviä, mietit, miksi odotit niiden valmistamista niin kauan.
13.Oletko harkinnut sen käyttöä muotina ennen kuin heität tämän jogurttiastian pois? Se on itse asiassa täydellinen muoto saippualle köydellä!
14. kukka siemenet sisällä, tämä saippua haju ja näyttää ihastuttavalta. He tekevät huomaavan lahjan ja hyvän tavan käyttää kuivattuja kukkia kimppuista ja järjestelyistä.

15.Kyllä, nämä saippuapatukat tuoksuvat kahvilta ja suklaalta, mikä on melkein unelmamme tuoksu. Mutta tiedätkö mitä muuta? Ne karkottavat myös selluliittia kuorimalla ja korjaamalla ihovaurioita samanaikaisesti.
16. voimakombo kasvoille! Se puhdistaa ja auttaa aknealtista ihoa aktiivihiilen, teepuuöljyn ja sheavoi-saippuapohjan avulla.
17.Jos pikkuisten vakuuttaminen pesemään vie liian paljon aikaa, tee joitain näistä piilotetuista lelusaippuista! Niiden ansiosta käsienpesu on hauskempaa.
18. Talvilomista ei voi koskaan olla liikaa lahjaideoita! Nämä piparminttu saippuapalat eivät ole vain hyvännäköisiä, mutta tuoksuu myös ihanilta.
19.Loofah puhdistaa luonnollisesti lian, mikä tekee siitä erinomaisen lisäyksen saippuaan. Tässä opetusohjelmassa kerrotaan, miten voit tehdä oman kuorivan saippuan kauniilla oranssilla ja vaaleanpunaisilla sävyillä.
20. Yhdistä ihoa rauhoittava kaura kosteuttavilla ainesosilla, kuten vuohenmaitojauhe ja hunaja, ja olet saanut itsellesi kosteuttavan saippuan, jota ihastut kuivalle, kutisevalle iholle.

Related Post

Leave A Comment